Webinar


Een seminar geven zonder publiek aanwezig en enkel bedoeld voor online distributie. We hebben het over een een webinar. Op deze manier kunt u aan een selecte doelgroep uw boodschap over brengen. Bijvoorbeeld ter promotie van een dienst of product, of om een boodschap over te brengen aan het personeel.


Een webinar verschilt van een reguliere livestream in de zin dat het vaak gaat om een specifieke boodschap, voor een geselecteerd publiek. Een webinar kan live worden gedaan, maar dat hoeft niet perse. Zo kan er ook voor een vooraf opgenomen opname worden gekozen.

Wat goed werkt is met webinars is het mededelen van boodschappen, maar ook interactie met de kijkers. Met tools als Kahoot, Slido en Mentimeter is er direct te peilen wat de mening is over een besproken onderwerp.

Niet onbelangrijk: De setting waarin een webinar wordt opgenomen. Zo kunnen we een ruimte inrichten welke er goed uitziet op beeld, zorgen we voor aankleding en zetten eventueel een display neer waarop graphics zoals een Powerpoint of Prezi presentatie op weergegeven worden.

Image
Image

Contact

We gaan graag eens met u in gesprek over wat er nog meer mogelijk is bij een livestream of webinar. Is uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op via contact@metroevents.nl of bel ons op +316 212 33 709. We geven graag advies en informeren u over de mogelijkheden!