Onderhoud en verkoop


We verzorgen meer dan alleen producties en de verhuur van apparatuur, maar ook in het leveren van diensten aan andere leveranciers. U kunt ons bellen voor bijvoorbeeld onderhoud aan licht- en geluidsinstallaties, het nalopen van bekabeling en instellingen, maar ook wanneer u toe bent aan een vernieuwing of een upgrade. Wij hebben de kennis, de ervaring en de materialen om u te helpen met al uw wensen op het gebied van licht geluid en video.

Hieronder laten we enkele van de meest recente projecten zien die wij hebben uitgevoerd of ondersteund. 


Vervanging lichtinstallatie

Voor deze uitgaansgelegenheid in Amsterdam hebben we de hele lichtinstallatie welke elk weekend weer voor storingen zorgde vervangen. We hebben 38 nieuwe fixtures geplaatst welke door vooraf ingeregelde software gemakkelijk bediend kan worden door middel van het touchscreen scherm. Daarnaast hebben we de bestaande DJ-booth voorzien van een veel groter werkblad, omringd door extra dik plexiglas ter bescherming van de apparatuur.

Image
Image
Image
Image
Image

Mobiele Flypack

Voor een onderwijsinstelling uit Alkmaar hebben we een mobiele flypack gebouwd welke op meerdere locaties gebruikt wordt. Er was de wens om een oplossing te bedenken waardoor meercamera registraties voor verschillende afdelingen en afdelingslocaties van de school mogelijk werden. We hebben de benodigde techniek hiervoor verwerkt in één flightcase, met daarnaast een tweede materialen case. Het opzetten duurt doorgaans niet langer dan een half uur, en de flypack is te gebruiken zonder uitgebreide uitleg vooraf. In de setup zitten drie camera's en lampen verwerkt, vier draadloze headsets, een video en audio mixer en een laptop om opnames direct te kunnen afronden.

Image
Image
Image
Image
Image

Vergadersystemen en presentatiesystemen

Heeft u behoefte aan een beter vergadersysteem voor uw Teams en Zoom sessies? Dan kunt u overwegen om de Logitech Rallybar te gebruiken: een systeem dat uw geluid en beeld optimaliseert tijdens uw online vergaderingen. Het systeem past het geluid automatisch aan op basis van de sprekers en de omgeving, en de camera volgt de sprekers met behulp van AI. Zo kunt u duidelijk en helder communiceren met uw gesprekspartners.

Wij hebben ervaring met het leveren en onderhouden van vergadersystemen voor diverse zakelijke klanten. Wij kunnen u de Logitech Rallybar leveren, samen met de geschikte TV’s en verrijdbare voeten. Wij zorgen voor een professionele installatie, zodat u goed gebruik kunt maken van dit systeem. Daarnaast leveren we ook regelmatig touchscreen panelen welke vaak in leslokalen en dergelijke omgevingen goed tot hun recht komen.

Image Image
Image Image
Image Image
Image Image
Image
Image