Onderhoud en verkoop


Naast volledige producties en de verhuur doen we ook leveranciers werk. U kunt ons bellen voor bijvoorbeeld onderhoud aan licht en geluidsinstallaties, het nalopen van bekabeling en instellingen maar ook wanneer er een vernieuwing aan zit te komen. Hieronder laten we enkele van de meest recente projecten zien.


Vervanging lichtinstallatie

Voor deze uitgaansgelegenheid in Amsterdam hebben we de hele lichtinstallatie welke elk weekend weer voor storingen zorgde vervangen. We hebben 38 nieuwe fixtures geplaatst welke door vooraf ingeregelde software gemakkelijk bediend kan worden door middel van het touchscreen scherm. Daarnaast hebben we de bestaande DJ-booth voorzien van een veel groter werkblad, omringd door extra dik plexiglas ter bescherming van de apparatuur.

Image
Image
Image
Image
Image

Mobiele Flypack

Voor een onderwijsinstelling uit Alkmaar hebben we een mobiele flypack gebouwd welke op meerdere locaties gebruikt wordt. Er was de wens om een oplossing te bedenken waardoor meercamera registraties voor verschillende afdelingen en afdelingslocaties van de school mogelijk werden. We hebben de benodigde techniek hiervoor verwerkt in één flightcase, met daarnaast een tweede materialen case. Het opzetten duurt doorgaans niet langer dan een half uur, en de flypack is te gebruiken zonder uitgebreide uitleg vooraf. In de setup zitten drie camera's en lampen verwerkt, vier draadloze headsets, een video en audio mixer en een laptop om opnames direct te kunnen afronden.

Image
Image
Image
Image
Image

Vergadersystemen

Voor diverse zakelijke klanten leveren en onderhouden we hun vergadersystemen. Sinds enige tijd heeft Logitech nu hun Rallybar systemen op de markt, waardoor Teams en Zoom vergaderingen tegenwoordig begeleid worden van automatisch meeschakelend geluid en de camera uit zichzelf de sprekers in beeld brengt. Wij leveren deze systemen, net als natuurlijk de TV's en verrijdbare voeten.

Image Image
Image Image
Image Image
Image Image