Reparatie


Naast het onderhoud aan onze eigen apparatuur repareren we ook apparatuur van derden. Het hangt van het apparaat af of we het aannemen of niet. In de regel kunnen we de meeste audio en licht apparatuur repareren. Let wel dat we het hier hebben over evenementen apparatuur en geen consumenten materialen. Video apparatuur nemen we niet aan.

Het stellen van een diagnose kost meestal ongeveer een half uur. Voor deze service rekenen we €25,-. Na de diagnose nemen we contact op om de resultaten te bespreken. We leggen uit wat het probleem is, wat de mogelijke oplossingen zijn en wat de kosten van deze oplossingen zijn.

Als u ervoor kiest om door te gaan met de reparatie, gaan we dit regelen. Mocht u besluiten om niet te repareren, dan betaalt u alleen de diagnosekosten.


Pioneer DJ-Gear

Bij reparaties waarbij onderdelen van Pioneer nodig zijn, kan de reparatietijd langer zijn. Het bestellen en ontvangen van onderdelen van Pioneer kan meerdere weken duren. Dit komt omdat het op dit moment erg moeilijk is om apparatuur of onderdelen van Pioneer te verkrijgen. We houden u op de hoogte van de voortgang en eventuele vertragingen.

Image
Image
Image