Over ons


Metro Events zag in 2014 voor het eerst het levenslicht. Destijds ging het enkel nog om kleine videoproducties. Inmiddels draaien we tientallen producties per jaar en is het kwaliteitsniveau flink verschoven.

Audio, licht maar in het bijzonder videotechniek is altijd mijn grote passie geweest. Toen ik in 2014 de eerste video apparatuur bij elkaar kocht, en met het minimale ben gestart ben ik lang zoekende geweest naar de juiste manier om de boodschap van klanten over te brengen aan het grote publiek. Inmiddels weet ik dat dit voor iedereen verschillend is. Hoewel vanuit een technisch oogpunt het startpunt van veel livestreams hetzelfde is, kan de manier hoe je de boodschap overbrengt wezenlijk verschillen. Het is leuk om hier over na te denken en klanten zo goed mogelijk te adviseren wat goed werkt voor hen.

Toen de COVID pandemie toesloeg nam de vraag naar goed verzorgde livestreams ontzettend toe. In deze tijd heeft Metro Events ook een grote groei doorgemaakt, er kwamen veel meer producties en ze werden groter en uitgebreider. De kwaliteit van het product werd alsmaar beter. Inmiddels draaien we ook steeds meer live evenementen en bevinden we ons nu in een tijd waarin de markt naar een hybride vorm aan het gaan is: Het combineren van live evenementen aangevuld met een livestream.

Metro Events bestaat uit mijzelf aangevuld met een grote groep professionele freelancers waaruit ik een goede crew kan samenstellen. Door deze gemakkelijke manier van schaalbaarheid heb ik weinig overhead kosten wat zich vertaalt richting de klant.

Ik hoop dit leuke werk nog lange tijd uit te kunnen voeren. Mocht ik je van advies kunnen voorzien, of heb je simpelweg een vraag? Laat het dan gerust weten.

Groet,

Sally

Recent werkten we voor de volgende opdrachtgevers: