Over ons


Metro Events maakte in 2014 voor het eerst haar debuut. Toen beperkte we ons nog tot kleine videoproducties. Tegenwoordig worden er tientallen producties per jaar geproduceerd en is het kwaliteitsniveau aanzienlijk verlegd.


Audio, licht, maar vooral videotechniek is altijd een grote passie geweest. Met de aanschaf van de eerste apparatuur en het beginnen met minimale middelen is er lang gezocht naar een juiste manier om de boodschap van klanten over te brengen aan het grote publiek. Tegenwoordig weten we dat dit voor iedereen verschillend is. Hoewel het technische startpunt van veel producties hetzelfde is, kan de manier waarop de een productie wordt uitgevoerd wezenlijk verschillen. Het is uitdagend om hierover na te denken en klanten zo goed mogelijk te adviseren wat het beste werkt voor hen.


Met de opkomst van de COVID-pandemie nam de vraag naar goed verzorgde livestreams sterk toe. We maakten in deze tijd ook een grote groei door, er kwamen steeds meer producties en ze werden groter en uitgebreider. Momenteel worden er steeds meer live evenementen georganiseerd en bevinden we ons nu in een tijd waarin de markt over is gegaan naar een hybride vorm: Live evenementen veelal nog aangevuld met een livestream.

Inmiddels bestaat een groot gedeelte van onze werkzaamheden ook uit licht en geluids klussen, waarbij we apparatuur zoals DJ-gear, speakers en evenement gerelateerde materialen zowel verhuren als leveren. Doordat we jarenlange ervaring hebben in het uitgaansleven voelen we precies aan wat voor de een beter werkt dan voor de ander.


Elke productie pakken we nog steeds enthousiast aan. Hopelijk kunnen we dit werk nog geruime tijd blijven uitvoeren. Heb je na het bekijken van de website vragen, ben je een evenement aan het plannen of wil je gewoon wat meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Groet,
Sally

Image

Recent werkten we voor de volgende opdrachtgevers: