Livestreaming


Wij zijn er om jouw evenement aan een groter publiek kenbaar te maken. Of je nu een concert, toneel uitvoering, congres of seminar hebt: Wij weten er wel raad mee. We zetten een livestream op waardoor je niet langer gebonden bent aan de capaciteit van een locatie. Zeker in deze tijd is dit een uitkomst om je boodschap toch over te kunnen brengen aan het grote publiek.


Livestreaming Theater

Familie die ver weg woont, klanten die niet bij het event aanwezig kunnen zijn of simpelweg je event aan zoveel mogelijk mensen willen aanbieden kunnen redenen zijn om voor een livestream te kiezen. Wat de reden ook is, er kan een onbeperkt aantal personen meekijken. Afhankelijk van de wensen maken we gebruik van platformen zoals Vimeo, Youtube, Facebook Live, LinkedIn en eigen dedicated videoplayers. Kan je niet kiezen? Het kan ook op meerdere platformen tegelijk.

Livestreaming congres

We kunnen met onze livestreams alle kanten op. Is een relatief eenvoudige stream met een enkele camera voldoende? Of wil je er ook graag dia's van een presentatie in hebben? Of misschien wel een meercamera oplossing waarbij we live schakelen tussen de verschillende beelden, met titelkaartjes van de verschillende sprekers in beeld? Er zijn veel mogelijkheden en of het nu voor een klein of groot evenement is, we kunnen alle kanten op.Om het online evenement tot een succes te maken hebben we een aantal vragen: Komt er een podium? Hoe is de audio geregeld? Is er plek voor onze regie? Hoe gaan onze kabels lopen? Is er een internetverbinding of nemen we ons eigen internet mee? Dit zijn zaken waarbij het handig is om het van tevoren goed over te hebben. We overleggen met de organisatie, begeleiden het project, maken een cameraplan, een draaiboek en zorgen ervoor dat iedereen die betrokken is weet wat er gaat gebeuren.
Livestream theater

We maken gebruik van goede apparatuur waarmee we je evenement op hoge kwaliteit vastleggen. We beschikken over een mobiele regieset waar de opnames draaien en waar er wordt geschakeld naar de juiste camera’s voor een scherp plaatje. Naast de live uitzending krijg je achteraf ook een opname aangeboden, inclusief een manier om deze makkelijk te delen met collega's, klanten of familie.
Livestream bingo

Er zijn een hoop verschillende soorten evenementen, allen met verschillende eigenschappen en punten van aandacht. Hoewel we voor elk evenement een livestream kunnen faciliteren, hebben we enkele type evenementen uitgelicht. Ben je bijvoorbeeld van plan om een zakelijk evenement te livestreamen? Of misschien een webinar of DJ-set?

Ook hebben we op enkele middelbare scholen ons opnametechniek programma lopen. Hiermee introduceren we scholieren met livestreaming en leren ze hoe het in de praktijk te brengen.


Contact

We gaan graag eens met u in gesprek over wat er nog meer mogelijk is omtrent een livestream. Is je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op via contact@metroevents.nl of bel ons op +316 212 33 709. We geven graag advies en informatie over de mogelijkheden!


Een greep uit onze eerdere opdrachtgevers: