Corporate live event


U wilt een live stream voor uw congres, workshop of zakelijk evenement? We denken graag met u mee! Met de juiste audiovisuele middelen is het mogelijk om uw evenement wereldwijd toonbaar te maken. Vooral in deze tijd waarbij steeds meer op afstand plaats moet vinden is het nauwelijks nog mogelijk is om een groot publiek op locatie uit te nodigen. Steeds vaker wijken organisaties uit naar een oplossing waarbij hun event gelivestreamd wordt om toch hun publiek te kunnen bereiken.We maken gebruik van de nieuwste technieken. Geschakeld met meerdere camera’s, in te starten video’s, professionele leaders en logo's en titels maken we van jouw event een online beleving wat blijft hangen bij de kijker. Interactie met het publiek? We gebruiken tools als Kahoot, Slido en Mentimeter, laten mensen inbellen via Zoom en kunnen verbinding maken met zo ongeveer alle mogelijke streaming platformen.

Inholland live

Camera's

Voor het vastleggen van een event kijken we per situatie welke camera's het meest geschikt zijn. Elke situatie is anders en hier zijn we dan ook op ingesteld. We gebruiken camera's van verschillende fabrikanten zoals Canon, Sony en Panasonic. Soms plaatsen we op een statische plek een systeemcamera, een andere keer een PTZ robot camera. Meestal werken we echter met professionele camera's welke bediend worden door een operator. Hiermee verzekeren we ons van de hoogste kwaliteit.


Camera
Livestream bingo
Camera operator

Audio

Een van de belangrijkste aspecten van een live event is de audio. Het is natuurlijk wel zo fijn wanneer sprekers thuis ook goed te verstaan zijn. Afhankelijk van de situatie en wensen gebruiken we hier verschillende type microfoons voor. Zo kunnen we een spreker bijvoorbeeld 'zenderen', wat inhoud dat deze persoon uitgerust wordt met een draadloos microfoontje, maar soms is er de voorkeur voor een losse handmicrofoon. Indien aanwezig werken we samen met de techniek ploeg op locatie welke het geluid verzorgt zodat we beiden dezelfde microfoons kunnen gebruiken.


livestream voorbeeld 1
livestream voorbeeld 3
livestream voorbeeld 2
livestream voorbeeld 4


Displays en invulling

Uw tekst visueel ondersteunen? We kunnen een presentatie niet alleen tonen op schermen of een beamer in de zaal, maar deze ook integreren in de stream zodat iedereen de slides op hoge kwaliteit kan meekijken. We kunnen hier Powerpoint of Prezi voor gebruiken, maar in principe kunnen we met alles uit de voeten. Voor de puntjes op de i kunnen we nog een afkijk monitor voor de voeten van de presentator plaatsen zodat u precies ziet wat komen gaat.

Livestream zakelijk event

Displays op de event locatie kunnen we aansturen vanuit onze regie. Denk hierbij aan afbeeldingen die getoond worden aan het publiek ter plekke, maar ook het instarten van een leader of het afspelen van filmpjes kunnen we zowel richting de schermen of de livestream sturen.

livestream zakelijk evenement

Contact

We gaan graag eens met u in gesprek over wat er nog meer mogelijk is bij een livestream of webinar. Is uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op via contact@metroevents.nl of bel ons op +316 212 33 709. We geven graag advies en informeren u over de mogelijkheden!


Livestream regie zakelijk
Meercamera regie
Image
Image
Image
Image
Image
livestream flightcase en regie
Inholland live
Image
Image
Image