Inhuur


Wij zijn een veelzijdig bedrijf dat het hele jaar door diensten verleent aan diverse partijen in de evenementensector. Onze expertise strekt zich uit over de televisiewereld, online streaming bedrijven, zakelijke evenementen, het nachtleven en de op- en afbouw van allerlei evenementen in heel Nederland.

Onze ervaring is breed en divers, maar om u een idee te geven van werkzaamheden welke we op reguliere basis uitvoeren geven we hier toch enkele handvatten.


Audio
Analoog en digitaal schuiven en inregelen.
Zakelijke events
Clubgeluid

Video
Schakeltechnici
Cameraoperator (PTZ)
Uitzendtechnicus

Licht
Op en -afbouw
Bediening

We moeten opmerken dat deze lijst niet uitputtend is en dat de specifieke rollen kunnen variëren afhankelijk van het soort productie en de gekozen techniek. Als u op zoek bent naar een of meerdere technici, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om eens te overleggen. Op verzoek kunnen we een prijslijst toesturen met daarin de huidige uur- en dagprijzen. En last minute ook nog apparatuur nodig? Doordat we ons eigen magazijn hebben is het vaak mogelijk om op het laatste moment nog iets mee te nemen mocht onverhoopt blijken dat er iets elders vergeten is.