Info


Livestreaming

We beschikken zelf over alle benodigde apparatuur en technici om een succesvolle livestream neer te zetten. Klik voor meer informatie hier.

Verhuur van audio, licht en video apparatuur

Bij Metro Events huur je voor elke gelegenheid professionele apparatuur. Geluid voor een presentatie, bruiloft of huisfeest, displays en afspeelapparatuur om een presentatie op kantoor netjes af te spelen of video camera's en schakeltechniek om een livestream neer te zetten.
Kies zelf losse componenten of huur direct een totaaloplossing. Bekabeling is altijd kosteloos inbegrepen. Neem contact met ons op als je een offerte aan wilt vragen of iets kan gebruiken. Ook last-minute, we geven je graag advies!

Productie

We ondersteunen ook graag met de productie van evenementen. We zorgen dat we de juiste mensen op het juiste moment bij elkaar hebben en samen met de benodigde techniek zorgen we voor een gestroomlijnd evenement.


Transport, op- en afbouw

Transport en op- en afbouw is in heel Nederland mogelijk. De vergoeding voor de bezorg en ophaalservice is afhankelijk van de hoeveelheid materialen en de te rijden afstanden. De kosten van het transport worden van tevoren kenbaar gemaakt.

Betaling

De betaling kan vooraf voldaan worden door middel van IDEAL, bankoverschrijving of cash. Klanten die voor de eerste keer bij ons huren word gevraagd een kopie van een brief van de gemeente of overheidsinstelling mee te nemen. Dit ter adres controle. De inhoud van de brief mag uiteraard onleesbaar gemaakt zijn.

Huurprijzen

Alle vermelde huurprijzen op de website zijn voor een huurperiode van één dag en op basis van zelf ophalen en retour brengen. Bij meerdaagse huur geld een voordeligere prijs.

Aansprakelijkheid

In het geval van losse verhuur is de klant volledig aansprakelijk voor alle schade die ontstaat tijdens de gehele huurperiode op welke manier dan ook. Let op: De apparatuur is niet verzekerd op locatie van uitvoering, huurder is hier zelf volledig voor verantwoordelijk. Eventuele schades alsmede kosten die gemaakt moeten worden vanwege missende of niet functionerende apparatuur worden achteraf in rekening gebracht. Metro Events kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor elke vorm van schade of letsel door onzorgvuldig gebruik van de apparatuur. Voor meer informatie verwijzen we graag naar onze algemene voorwaarden