DJ-setsDoordat we ruime ervaring hebben met zowel het produceren en opzetten van feesten en DJ apparatuur alsmede het inregelen van livestreams is de combinatie hiervan voor ons geen probleem. We weten precies waar je op moet letten als je een DJ set live uit wilt zenden. Wat er goed en wat er minder goed werkt, welke cameravoering het beste bij een bepaalde muziekstijl past en eigenlijk het belangrijkste in deze categorie: Hoe om te gaan met copyright claims op Facebook en Youtube zodat je stream toch door kan blijven gaan.


DJ-set livestream club
DJ-set livestream boot

Het begint bij wat je voor ogen hebt en welke locatie je tot je beschikking hebt. Zo kan je een stream starten vanuit je huiskamer met een enkele HD webcam. En als het wat mooier mag misschien wel een DSLR of systeemcamera. Maar het kan ook zijn dat je een grote locatie tot je beschikking hebt en van professionele camera's met regie gebruik wilt maken zodat je veel afwisseling in je shots krijgt. Je kan ook kiezen tussen statische shots waarbij alle camera's hun posities behouden of een bewegende camera toevoegen voor extra dynamiek.Bij de grotere projecten waarbij meerdere camera's gebruikt worden nemen we onze mobiele regie set mee. Hiermee schakelen we tussen de verschillende camera's, voegen we overlays toe en zorgen we voor een goed volume zodat het luid genoeg en constant bij de kijkers binnenkomt.

DJ-set livestream club camera
DJ-set livestream club regie

We streamen meestal naar verschillende video platformen tegelijk met allemaal hun eigen voor en nadelen. Zo is Facebook bijvoorbeeld de belangrijkste wanneer het om naamsbekendheid gaat, maar de lastigste om online te houden door het afspelen van alle muziek die door het copyright systeem word opgepikt. Om dit probleem af te vangen linken we zoveel mogelijk kijkers door naar een backup player welke wel gewoon door blijft lopen.

Club Offline

Zelf produceren we Club Offline. Klik hier voor meer info.


DJ-set livestream club
DJ-set livestream club

Contact

We gaan graag eens met je in gesprek over wat er nog meer mogelijk is. Is je interesse gewekt? Neem dan contact met ons op via contact@metroevents.nl of bel ons op +316 212 33 709. We geven graag advies en informeren je over de mogelijkheden!


DJ-set livestream ziggo
DJ set livestream club